Jeg har forelsket meg

msn_mileyJa, jeg har forelsket meg litt i sangen som er under. Den er fra filmen Hannah Montana som jeg så sammen med min eldste datter for en liten stund tilbake. Vi hadde litt kvalitetstid sammen og hygget oss med en film fylt av musikk og morsomme scener mellom alle sangene.

Jeg har da forelsket meg litt i denne sangen “The climb” som Miley Cyrus….kremt..unnskyld, Hannah Montana synger på slutten av filmen!

Hva synes du om sangen? Har vi veldig forskjellig musikksmak?

4 Comments

  1. Hahahaha, har ikke hørt sangen, så skal ikke uttale meg. Ler bare fordi jeg så overskriften, og med en gang tenkte at du var forelsket i Miley Cyrus.. Som er 15-16 år? :p

  2. har aldri hørt den før, men synes iallefall at det er den beste montana sangen så langt (ikke det at jeg noen gang har blitt positivt overrasket av henne før, eller at jeg har hørt noe på henne men).

  3. Author

    @Didrik: jeg var og så filmen, og det var en del ålreite sanger der! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.