Båtlivet er herlig

Etter å ha plaget alle rundt meg med at jeg kunne tenkt meg å seile, og at jeg går med denne drømmen om å seile rundt i verden. Så gikk jeg til innkjøp av en liten seilbåt, Granada24, her tidligere i våres. Og, denne pinsehelga har jeg for første gang tilbrakt både natt og dag i båten. Og, jeg angrer ikke! For hva er vel vakrere enn å sitte i en stille duvende båt mens solen går ned mellom mastene i havna.

Dette livet kunne jeg levd hele året. Og, jeg kunne tenkt meg å se solnedgangen i flere havner verden over! Så klart jeg skulle dokumentert alt sammen med bilder og ord gjennom blogg og andre sosiale media! Vi er da moderne mennesker i et godt utviklet samfunn hvor vi benytter de gode kommunikasjonsmuligheter som er kommet til oss.

Jeg konkluderer med at båtlivet er herlig! Og, hvis noen har noe å tilføye så er det bare å bruke kommentarfeltet.

6 Comments

  1. Etter å ha bodd i seilbåt i 18 mnd kan jeg med hånden på hjertet si at båtliv er superpuma herlig.. 🙂

  2. Stilig båt du har! Blir spennende å se om vi blir naboer på sjøen:) Jeg maser også på folk med jordseilas drømmen, folk begynner å ignorer meg bare, haha

  3. Det er bare folk som ikke har forsøkt å være “frie” som ikke forstår vår fasinasjon for det å tilbringe tiden på vannet… 🙂

    Det ville vært råkult å bli naboer! Hva er vel bedre enn å være en liten gjeng med felles interesser og mål som kan bo tett og hjelpe hverandre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.