IMG_0516Da er ferien over for denne gang og høstens utfordringer ligger foran meg. Jeg ser frem til de alle med den største iver og glede selv om jeg vet det kan bli både lange og tøffe dager.

Et av hovedprosjektene som det skal legges ned tid i er Handballmagasinet.no som skal i gang med å dekke store deler av Postenligaen på både kvinne- og herresiden i håndball. Hittil har det kun vært noen artikler dann og vann, men god dekning av noen av de store mesterskapene.

I media ellers er det stort sett fotballen som tar opp spalteplassen, så det er derfor spennende å kunne tilby et supplement til de leserne som er interessert i håndball.
Selv er jeg litt over snittet interessert i håndball, og med lang fartstid som både dommer og trener bør jeg ha forutsetningene for å kunne være med sammen med mine medarbeidere å forme et godt og interessant håndballmagasin.

Og, til uken tar jeg forøvrig fatt på en ny trenerjobb i ny klubb hjemme i Norge, med nye utfordringer og et miljø som virker spennende å bli involvert i. Jeg kommer tilbake til dette i et senere innlegg neste uke!

Men, før jeg tar fatt på denne jobben står NM i strandhåndball på planen. Dette er en spennende idrett, såfremt det er fint vær, som er på full fart fremover i Norge. Ikke minst på grunn av at det arbeides godt i å få frem denne sporten og at Norge var arrangør av EM i strandhåndball tidligere i år. Jeg var tilstede under hele EM i strandhåndball og dekket dette med flere artikler og bilder for Handballmagasinet.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.