Hardt arbeide og resirkulering

Nå er det litt tid siden sist jeg blogget, så tenkte jeg skulle legge inn noen ord i dag. Har jobbet en god del med Handballmagasinet.no i det siste og er veldig fornøyd med at Postenligaen for kvinner startet igår.

Så nå arbeides det hardt med innhold, trafikk og å skaffe kommersielle partnere. Dette er både et spennende og tøft arbeide. Er du interessert i håndball burde du ta turen innom nettstedet.

Ellers har jeg bestemt meg for å resirkulere noen av mine gamle gode poster som jeg har hatt på noen av mine andre blogger. Dette er poster som er både nyttige og populære. Så du kan se frem til å lese noen av de her på bloggen i nærmeste fremtid.

1 Comment

  1. Jøss, håndballmagasinet.no er noe annet ja. Tasta feil og fikk opp det. handballmagasinet.no virker forøvrig ikke uten www foran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.