Min hobby er min jobb

Jeg elsker den perioden vi går inn i nå! Masse håndball, min favoritthobby.

linn_jorum_sulland_vs_frankrikeIkke nok med at det er min store interesse som jeg har brukt mye av min fritid, kanskje for mye hvis en spør de nærmeste, men det er også mitt arbeid.


Ja, for jeg startet et håndballmagasin på nett som jeg nå jobber daglig med. Det vokser seg større og større for hver dag som går, og vi får flere og flere som blir fan av oss på facebook hvor vi i skrivende stund har ca 3500 fans.

Denne fansiden på facebook har vært en god hjelper for å holde dampen oppe og ikke minst motivasjonen på tunge dager. Her oppdaterer jeg med smått og stort, poster litt bilder og svarer på kommentarer så godt jeg kan.

Ut på reise
Nå er det bare tre uker igjen så legger jeg ut på en reise halve jorden rundt. Jeg skal ned til Kina og følge håndballjentene i VM. Dette ser jeg veldig frem til da det både er moro å være på mesterskap, og ikke minst fordi jeg aldri har vært i Kina før.

Denne reisen skal jeg forsøke å blogge om her på bloggen min. I det hele tatt skal jeg forsøke å være litt flinkere til å blogge fremover. Det skjer jo ting hele tiden så det bør være noe å få ned på tastaturet!

Noen flere av mine lesere som skal til Kina og håndball-vm ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.