Over 5000 fans på facebook – god motivasjon

Gjennom det siste året halvannet har jeg bygd sakte, men sikkert opp mitt prosjekt Handballmagasinet.no. Det vokser sakte og sikkert dag for dag, uke for uke og måned for måned. Det er hele tiden en progresjon i prosjektet og det er det som holder meg gående.

Over 5.000 fans på facebook
En av verktøyene som har vært godt å ha er fansiden på facebook. I september 2009 bestemte jeg meg for å opprette fansiden og ved god starthjelp fra noen gode venner fikk vi invitert en del håndballfans fra start av. Og, igår passerte siden 5.000 fans, noe jeg er utrolig stolt av og ikke minst ser på som en god motivasjon for videre arbeide.

Fansiden på facebook har vært en fin måte å nå leseren på og ikke minst en grei måte å kommunisere med leserne på i og med at mange bruker mer tid på Facebook enn på eksempelvis mine sider. Det er altså en større mulighet for å treffe leseren der.

Det er etablert en god rutine på bruken av Facebook, så i dag er det mer unormalt å ikke bruke den enn å bruke den. Så jeg kan vel si at den er godt implementert i rutinene her.

9 Comments

  1. Bra jobba! Da kan du unne deg en tur på vannet snart 😀

  2. @Mia: ja, må bare lade batteriet og sjekke at jeg får start på motoren 😉 så blir det en tur på vannet. Jeg ligger jo allerede i vannet med båten!

  3. Godt jobbet! 😉 Og neste delmål er? 10 000? 😀

  4. Imponerende. 🙂 Har tallet økt i det siste?

  5. @pleb: Dette er jo en relativ gammel post, så svaret er ja! I dag er det over 6.000 fans av Handballmagasinet.no

  6. Hrmpf… det skulle vært meg! 😉

    Neida, men det er bra jobba. Stå på!

    Fremgang er den største motivasjon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.