Børge Lund

Sykt! Og, surrealistisk!

Ja, det var dette Børge Lund sa til meg etter at han hadde vært med å vinne finalen i Champions League foran over 19.000 engasjerte supportere i Lanxess Arena i Køln. Og, jeg kan skjønne at han følte det slik, for det var stort for oss som ikke var på banen også – i alle fall for undertegnede!

Dette er det største jeg noensinne har opplevd innen håndballen hittil!

Den stemningen og det trykket som var i hallen under THW Kiel sine kamper var bare helt rått. Det var tydelig det påvirket alle som var tilstede i hallen. Adrenalinet pumpet på både spillere, media og tilskuere!

Neste år er det også klart for Final 4 i Tyskland, og helgen er allerede huket av i kalenderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.