Når kapteinen er alene blir det svinegod lunsj

Det er lørdag og jeg har det meste av dagen for meg selv som vanlig er når lørdagene kommer. Da er min kjære avgårde og har sine aktiviteter. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle lage meg litt god lunsj, og så skjedde.

Etter å ha vært på en shoppingrunde, med både skikkelig shoppoing og vinduesshopping, lagde jeg meg en god lunsj bestående av indrefilet av svin, pesto, tomater og et par skiver med olivenbrød. En enkel og god lunsj sammen med en boks Tuborg.

Slik lagde jeg “kapteinens svinegode pestolunsj”:

To skiver olivenbrød smurt med pesto av basilikum, stekes lett på begge sider i panna. Pesto på begge sider. Legg skivene på en tallerken, legg tomatskiver på brødskiven, dryss en klype sjøsalt fordelt på begge skiver.

Smør litt pest på indrefileten når du steker den, når den er ferdig skiver du den opp i passende stykker og fordeler på de to skivene.

Ta en iskald boks med Tuborg og nyt et godt måltid.

Bon apetit!
Gjennomstek indrefileten og del den opp i skiver.

2 Comments

  1. Ser ut som en genial lunsj, og med en iskald Tuborg faller dette nok i smak for enhver “kaptein”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.