Gode feriedager til vanns

Bading ved Langøyene
Bading fra båt ved langøyene i Bunnefjorden

Ferien er godt i gang og barna har snart vært her en uke allerede. Og, i dag kom regnværet som var meldt. Men, vi har allerede fått nytt litt av det gode været og tatt turen ut i Bunnefjorden, til Langøyene, hvor vi ankret opp og badet.

Vannet var ikke av det varmeste, men ungene storkoste seg i vannet og så ikke ut til å la seg affisere av det middels tempererte vannet.

Å være seks stykker i en 24-fots seilbåt når regnværet setter inn kan for mange være en stor utfordring. Men, her hos oss er det en utfordring som vi tar på strak arm. Ungene spiller kort, forteller historier og er kreative med andre leker, så her er det ingen som kjeder seg.
Eller det vil si, min yngste – Frida Louise – har selvfølgelig litt andre behov med sine drøye to måneder levetid, og min kjære sørger stort sett for å dekke primærbehovene der. Noe som igjen gjør at far kan få unna noen arbeidsoppgaver og ikke minst en liten bloggpost.

Sist år var vi på tidenes ferie, med seilas fra Danmark til Norge, mens i år blir vi her i Oslofjorden og kommer stort sett til å ta noen dagsturer rundt om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.