Da er jeg atter en gang i Serbia på mesterskap

IMG_7229Da er jeg atter en gang på reise til et håndballmesterskap, og for tredje gang på to år er jeg i Serbia. Denne gang er det VM for kvinner, med mange spennende nasjoner vi normalt ikke ser så mye til på håndballbanen.

I Norges gruppe har vi nasjoner som Paraguay og Argentina som vi ikke vet så mye om. Angola fikk vi litt bekjentskape med i sist VM som var i Brasil 2011. Av europeiske innslag er Polen som er en up and coming nasjon på damesiden, mens den skarpeste i gruppen, og kanskje i hele mesterskapet, er Spania som håndballjentene møter allerede i åpningskampen i kveld.

Dette blir sannsynligvis den avgjørende kampen om førsteplassen i gruppen og vil avgjøre hvilken motstander man møter allerede i 1/8 finalen.

Jeg kan allerede kjenne det kribler litt i magen av spenning. Man føler jo litt på spenningen som er i landslagstroppen også når man allerede igår fikk møte jentente, snakke med dem, intervjue dem om løst og fast, og ikke minst når man ser noen av dem på formiddagstreningen i dag.
Jeg skal ikke si at det er like spennende som å stå på benken selv, men det kan da utløse noen sommerfugler i magen når man hører første fløytestøt og jentene setter kursen mot motstanderens mål.

At jeg får kombinere min store interesse for håndball, reise og foto med jobb er noe som gjør at jeg føler meg heldig. Samtidig som det er med blandede følelser man reiser fra dem der hjemme.

Mine ukentlige turer i svømmebassenget med Frida Louise kommer til å bli savnet disse snaue tre ukene jeg er på reise, men fikk heldigvis en tur dagen før avreise så vi fikk litt kvalitetstid sammen.

Ønsker du å følge hva jeg driver med under mesterskapet kan du sjekke ut følgende sider:

www.timeoutmag.com
www.handballmagasinet.no

På facebook vil det også skje en del:

Handballmagasinet sin facebookside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.