Ville du startet bedrift i disse tider?

klokkeDet arbeides hardt om dagen med å få på plass flere av oppgavene som er satt opp før man skal ta seg ferie. Timene, dagene og ukene raser avgårde mens klokken tikker i samme tempo. Forstå det den som kan!

Uansett så ser man da fremgang og jeg håper å ha flere ting klart til de satte tidsfrister. Mens noen ting ser man at ikke blir ferdig til tiden og at man må gå for plan B. Nå skal det vel sies at jeg legger ekstremt mange oppgaver og press på meg selv i løpet av kort tid, men man skal da ha noe å strekke seg etter.

Tid til å lade batterier
Det er viktig å sette ned tempoet litt innimellom og få seg en pust i bakken som man sier. Og, jeg har faktisk blitt litt flinkere til dette, selv om jeg på langt nær er god nok til dette.

Men, 19.-21.juni håper jeg kan være en liten lading av batterier, selv om jeg også da er sånn halvveis på jobb med bloggebyen.no og det er tett program. Jeg skal på bloggcamp!

Og, for et program de har fått på plass! Thomas Moen har stått på og fått på plass flere forelesere jeg gleder meg til å møte og høre på. På bloggebyen.no finner du både foredragsholdere og en liste over deltagere.

Er dette tiden å starte opp nye bedrifter?
Til slutt kunne jeg tenkt meg å se litt på dette med å starte opp ny bedrift nå. Det hersker jo en finanskrise som etter min mening kanskje er blåst litt for mye opp i lille rike Norge.

Ja, vi er rammet, men den jevne mann i gaten har fremdeles like mye, om ikke mer, å rutte med i banken og lommeboken. Så la kredittkortet gå varmt – det er ingen grunn til å la det støve ned i lommen!

Alle snakker om finanskrisen og media skriver side opp og side ned om det. Resultatet er at noen bedrifter går konkurs og at noen mennesker er nødt til å se seg etter nye utfordringer. Men, det er jo strengt tatt ikke på grunn av noen finanskrise!?!

Det er påvirkningen som skjer gjennom media og all snakken om finanskrise. For, som sagt, om du tar en kikk på kontoutskriften så har du minst like mye penger å bruke som før.

Og, så kommer man da til spørsmålet: er det riktig å starte en bedrift i disse dager?

JA! Selvfølgelig er det det! Det er nå man har muligheten til å bli med på oppturen som er nødt til å komme. Så har man gode produkter, rettet mot forbrukerne, så synes jeg man skal starte opp.

Nå sitter det sikkert mange og rister på hodet og sier “for en tulling”! Men, tenk dere godt om. Det er nå man har en nøktern innstilling til situasjonen, og hvis man kan klare å bygge en lønnsom bedrift nå – så står man godt rustet når oppturen kommer, og en eventuelt ny nedtur.

Selv lanserer jeg snart en ny nettbutikk med møbler. Kostbare møbler, men til “fabrikkspriser”. Jeg har tro på at forbrukerne begynner å bruke penger igjen de kommende månedene og at “finanskrisen” forsvinner ut av media. Og, da vil alt bli så mye bedre.

Nå vil jeg gjerne høre din mening om du synes det er riktig å starte ny bedrift i disse tider. Eller om du synes det er “helt på jordet”.

Legg igjen din mening i kommentarfeltet – det setter jeg stor pris på. Jeg vil gjøre mitt for å holde dialogen med dere i kommentarfeltet, så sjekk innom igjen for å se hva jeg har svart på din kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.