Klokt valg av Thomas Moen

bloggcamp09[1]Thomas Moen og Bloggcamp har valgt å trekke stipendet. Jeg må si at jeg synes dette var et klokt og godt valg. Og, igjen viser Thomas Moen at han er en mann som lytter, vurderer og beslutter på grunnlag av fremlagte fakta og meninger. All honnør til Thomas for dette!

Jeg er sikker på at Thomas kommer opp med en god løsning til neste års bloggcamp, og jeg skal med glede gi mine innspill for at dette skal lykkes.

Jeg ser nå frem til å ta turen til Bloggcamp og møte mange andre bloggere. Kommer du?

2 Comments

  1. Thomas er veldig flink å lykke til brukera og andre. Det er det ingen tvil om!

  2. @Terese: Ja, og selv om det er surt å ikke kunne dele ut noe stipend var dette både et nødvendig og klokt valg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.