Deilig å jobbe i solen

Denne uken har bare vært helt herlig! Jeg er så heldig å være min egen sjef og jobber denne uken med å dekke EM i strandhåndball som går av stabelen i Larvik. Det betyr at jeg får jobbet ute i solen og det er noe jeg virkelig nyter!

Jeg fotograferer og skriver artikler. Det går ut et titalls artikler og flere hundre bilder på Handballmagasinet.no som gir et inntrykk av hva som foregår her nede i den sydlige enden av Vestfold.

Jeg har tatt inn på Norges flotteste hotell, Farris Bad, og vil komme med en egen post om hotellet senere!

Strandhåndball, beach handball eller lek i sanden – det er samme hva du kaller det, men det har i alle fall samlet 2-3.000 publikummere til Norges kamper og det er stor stemning med DJ som kjøre musikk, flere speakere og lettkledde håndballspillere som løper svette rundt i sanden og leverer spektakulær håndball. I LOVE IT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.