Flytter tilbake til Norge

vestfossen_champisEnda et mesterskap er dekket og til alles overraskelse var det et helt annet lag som vant Beach NM enn det som var spådd. Vestfossen – et lag sammensatt av en kameratgjeng fra Oslo med erfaring fra både elite- og 1.divisjon har klart å lage litt oppmerksomhet rundt strandhåndball, og ikke minst i Vestfossen hvor både ordfører og befolkning er klare til å feire deres første NM gull på 99 år.
Og, det passet jo veldig bra når klubben neste år fyller 100 år!

Jeg må si at jeg forelsker meg mer og mer i denne formen for håndball som sprer glede og smil i alles ansikter. Kombinasjonen sand, sol og håndball ser ut til å være en vinner selv i kalde nordboeres hjerter. Jeg sitter allerede og gleder meg til neste års VM i Tyrkia hvor jeg har planer om å følge de norske lagene.

Det har blitt mer håndball på meg denne uken, for jeg startet mandag denne uken som trener for Falk håndball i Horten. Her trener jeg damelaget samt jenter 18. Siden Falk og Holmestrand samarbeider så vil J18 laget hete Holmestrand. Dette samarbeidet gavner håndballen nord i Vestfold og det kan se ut til at man kan klare å dyrke frem et lag som kan klatre litt i divisjonssystemet de neste årene. Det er spennende å få lov til å være en del av dette arbeidet og jeg gleder meg til alle utfordringene som ligger foran meg denne sesongen.

Flytting står på agendaen og det betyr igjen at jeg ser etter muligheter til å få sendt noe på den populære søppeldynga. Sist jeg flyttet, for tre år siden, fikk jeg kvittet meg med ganske så mye. Det er utrolig hvor mye man bare lagrer vekk og aldri benytter seg av.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.