Flyttet i båt og lansert engelskspråklig håndballmagasin

Har gått en stund siden siste oppdatering i bloggen, men her kommer det en. Er egentlig rart hvordan man kan både få dårlig samvittighet og litt skrivesperre for sin egen blogg mens man leverer masse til sine andre sider.

Bor i båt
Siden sist, så har jeg flyttet inn i min deilige lille Granada 24 seilbåt. Kanskje ikke helt A4, men jeg trives veldig godt. Plassen er ikke stor i en 24-foter, så tankene om en større båt presser på. Men, jeg har det jeg trenger og stortrives.
Har faktisk ikke hatt en eneste dag hvor jeg angrer!

Snart ut og reise igjen

Jeg er jo heldig som kan kombinere noen av mine store interesser med jobb. Jeg reiser rundt og dekker håndball for mine forskjellige håndballmagasin, noe jeg kommer tilbake til litt senere i bloggposten.
I mai ser det ut til å bli en reise til Bucaresti i Romania, og en reise til Køln i Tyskland. Dette er finalen i Champions League for kvinner, og så er det Final 4 (semi og finaler i Championsleague) for herrer i Tyskland.
Ser veldig frem til begge reiser, men tror nok Final 4 helgen blir den som blir husket. Her skal jeg da treffe mange av mine internasjonale venner, noen forretningsforbindelser og så fyller jeg 40 den helgen. Så det er vel en liten fare for at det blir feiret.

Lansert engelskspråklig håndballmagasin
Siden jeg allerede er godt i gang med Norges største håndballmagasin på norsk, så lanserte jeg likeså det engelskspråklige på nett også nå nylig. Det er en “soft release”, det vil si at vi tar det litt som det kommer og ikke er helt ferdig med utforming og trykket det bør være med saker på en slik side. Men, den er nå i alle fall sluppet ut på nett og søkemotorene har begynt å ta tak i den.
Nettmagasinet er www.timeoutmag.com og vil få en papirbror i løpet av året. Papirmagasinet er vi allerede i gang med å jobbe på, og vil bli et av verdens tøffeste håndballmagasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.