Final4 – here I come

Har stått opp til et herlig vær og er ganske så snart klar til avgang. I dag er det reise i bil som står på planen.

Anledningen for en lang bilreise, 800 kilometer, er en av de største begivenhetene i Europeisk klubbhåndball – Final4! Final4 er semifinaler og finaler i Champions League for herrer, og dette er noe jeg ser veldig frem til.

Dessverre er det ingen norske lag med, men Norge er representert gjennom både Børge Lund som spiller for THW Kiel, og de norske dommerne Øie/Høgsnes. Så det blir en norsk “touch” på ting dere nede uansett. I tillegg vet jeg at det er noen grupperinger med nordmenn som reiser ned for å overvære denne håndballfesten som er en god avslutning på en lang håndballsesong.

Tar aldri slutt

Men, når jeg sier det er slutten på en lang håndballsesong er det jo bare halve sannheten, for neste sesong samt beach-håndball-sesongen er jo allerede godt i gang.

Sist helg dekket jeg oppkjøringen til de norske beachjentene og ble kjent med dem før kursen settes sydover mot Tyrkia i midten av juni. Hele siste halvdel av juni blir med sand mellom tærne og solen stekende fra himmelen forhåpentligvis. Da er det VM i beach-håndball i Antalya, samt en liten forturnering som skal dekkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.