Ikke en helg uten håndball

Det er ny uke og nye muligheter. Og, selv om det regnet på morgenen var det faktisk deilig å traske bortover brygga for å ta morgenstellet i dag. Regnet hadde stoppet og luften var herlig. Og, det var akkurat passe varmt, faktisk ganske friskt!

Herlig helg
Helgen var som de fleste andre helger har vært i år, fylt av håndball. Var en tur i Odense og overvar jubileumskampen mellom Danmark og Norge, samt trekningen av puljene til EM som skal arrangeres i desember i både Danmark og Norge.

Norge vant kampen, som selv om den var uten betydning for annet enn statistikken, ble mer spennende mot slutten enn det så ut til fra start. Men, med solen stekende utenfor var det ikke mer enn et par tusen tilskuere tilstede en varm junidag. De fleste var nok ute og koste seg i solen eller på stranden.

Ni dager til avreise igjen

Apropos sand, så er det kun ni dager igjen til jeg setter kursen mot Tyrkia og Antalya. Verdensmesterskapet i strandhåndball som avvikles og jeg følger selvfølgelig hele arrangementet med kamera og tastatur.

Nå er det kun kvinnelandslaget som er kvalifisert til mesterskapet, men både kvinne- og herrelaget skal være med i en forturnering som også går i Antalya. Og, jeg er også der og dekker det hele. Så det skal bli tolv herlige dager i Antalya med sol, sand mellom tærne og masse god strandhåndball.

Jeg ser frem til dette oppholdet og gleder meg stort! Skal du ut og reise nå i juni, og i tilfelle hvor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.