2014 ble et spennende år

Årets siste dag og det er kanskje den beste dagen å summere opp året som er gått på. For i morgen er det et helt nytt år og nye blanke ark som ligger klare til nye prosjekter og planer.

2014-03-02 14.33.08En av de store tingene som skjedde i 2014 var selvfølgelig fødselen til min sjette arving. Den 1.mars 2014 kom Bjørn Christian til verden. At han skulle sette tingene så på hodet som han gjorde den første uken var det ingen som kunne forutse. Først kom han til verden via keisersnitt, langt på overtid. Og, deretter kollapset den ene lungen, så turen gikk til nytt sykehus helt oppe i Ålborg, 120 km unna og en lang pendlertur for jentene og meg da vi skulle opp på besøk hver dag!
Alt ordnet seg heldigvis i løpet av en ukes tid, med inngrep og hvile kom han seg fort og er nå en rask og ivrig krabat som holder sin mor og far i god aktivitet og våken på de mest upassende tidene i døgnet. Og, ikke minst en kjærkommen lillebror for sine to søstre, Frida Louise og Oda Elise.

Bonde på deltid
2014-04-18 14.41.59Ettersom jeg bor på en nedlagt bondegård er det god naturlig å ha både dyr og dyrke grønnsaker. Innkjøp av både traktor, plog, harve og potetsettemaskin gjorde at det i 2014 ble satt poteter i påsken. Uten å ha sprøytet så visste jeg at kampen mot ugresset ville komme og i lang tid så var det under kontroll, men det skulle vise seg at ugress vokser mye hurtigere enn det som var av arbeidskapasitet.
Men, det er blitt en del gode middager med poteter, gulerøtter og squash fra egen jord. Så prosjektet skal forbedres i 2015 og utbyttet skal bli bedre og mer effektivt.

Blir det en potetplukkemaskin på meg i 2015?

Fotostudie og fotobutikk

Fotograf Bjørn Kenneth Muggerud | Foto: Bjørn Martin Muggerud
Fotograf Bjørn Kenneth Muggerud | Foto: Bjørn Martin Muggerud
Jeg er en impulsiv fyr og handler ganske hurtig når jeg først har muligheten. I september bestemte jeg meg for å forhøre meg på et ledig lokale i gågaten i byen jeg bor, Hurup Thy, og fant ut at det var et lokale som kunne passe til å ha et lite fotostudio og butikk. I siste uke i september fikk jeg ja fra utleier, og allerede 1.oktober var jeg på plass i butikken.
En ny og spennende opplevelse på flere plan som jeg virkelig er glad jeg tok sjansen på. Kundene har kommet jevnt og folk her i byen er begynt å kjenne til meg så dette har jeg god tro på skal bli en suksess i 2015. Jeg kommer tilbake i en annen post litt senere om hva, hvordan og hvorfor.

Året som har gått har vært innholdsrikt, lærerikt og spennende. Noe jeg også forventer av 2015.

GODT NYTT ÅR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.